Lotten i tidningen

120824 av Maria
Lotten i tidningen

I dag är jag och lotten i tidningen. Så himla roligt att Folkbladet ville komma och hälsa på!

Folkbladet startsida

Fast att sätta mig på förstasidan var kanske att överdriva lite… :D

3 kommentarer om “Lotten i tidningen”

 1. Ekomorsan skriver:

  Härligt!! Stort grattis!!

 2. Hej.
  Vilken fin och intressant blogg. Såg ingen kontaktuppgift någonstans och hittade inte heller någon länk till uppslaget om dig i Folkbladet :(. Jag driver FarbrorGrön tillsammans med min sambo och odlar så det knakar. Vore kul att ha din mailadress så man kan språka med dig om växter. Mitt stora problem just nu är att mina tomater på friland har någon sjukdom som jag tror potatisen är orsak till. Efter ett par dagar på eftermognad i fönstren så blir det bruna stora fläckar som kommer innefrån. Har du några sådana erfarenheter?

  / Johannes

 3. Maria skriver:

  Hej Johannes! Vad kul att du har hittat hit! Jag ser till att du får min mailadress. Är inte så bra på tomater men eftersom de är samma släkte som potatis är det säkert som du säger. Kanske brunröta? Här hittade jag en artikel som Lena Israelsson har skivit, hon brukar ju ha koll..

  http://www.dn.se/bostad/varning-for-brunrota

Skriv en kommentar