Ny grönsaksodling, ny blogg!

130710 av Maria

Älvåkern

Den här bloggen startade för drygt fyra år sedan då jag började odla på balkongen i Stockholm. Ni som har följt mig vet att jag sedan dess har lämnat storstaden, flyttat till norrland, odlat på kolonilott och nu har jag tagit nästa steg och startat upp en egen grönsaksodling.

Därför är det dags för mig att lämna den här bloggen och hoppas att ni vill följa med till mitt nya projekt och företag – Älvåkern, ekologisk grönsaksodling på Backen i Umeå.

Välkomna till hemsidan eller Älvåkern på Facebook så kan ni följa min och Älvåkerns resa. Och har du vägarna förbi Umeå är du så klart välkommen att hälsa på!

3 kommentarer om “Ny grönsaksodling, ny blogg!”

 1. Caroline skriver:

  Hejsan, jag heter Caroline och arbetar på riksmuseet i Stockholm. I sommar har vi ett projekt som jag tror att du skulle tycka vara intressant och vi vill gärna samarbeta med dig kring detta. Hör gärna av dig. Mvh Caroline

 2. Carla skriver:

  Kul blogg!

 3. Josefine skriver:

  Hej! Bra odlngsblogg! VIlle även tipsa om att heinz delar ut gratis tomatfrön så kika gärna in ni med gröna fingrar
  http://www.savly.se/heinz-tomatketchup-delar-ut-gratis-tomatfron/

Skriv en kommentar